BLOG / WEBSITES

Θέλω μία γρήγορη, ευέλικτη και αποτελεσματική παρουσίαση της επιχειρήσης μου; Θέλω ένα Polly Theme!

1 Σεπτεμβρίου, 2022 από Stonewave team

[Εναλλακτικός τίτλός: “Στάδια υλοποίησης και χρόνος παράδοσης μιας ιστοσελίδας”, γιατί η πρώτη ιδέα της συγγραφικής ομάδας ήταν να γραφτεί ένα άρθρο για το πώς στήνεται μία ιστοσελίδα και τη χρονική διάρκεια υλοποίησης της. Η δεύτερη ιδέα ήταν να γράψουμε ένα διαφημιστικό άρθρο για το νέο παιδί της οικογένειας, το POLLY THEME. Το σκεφτήκαμε πολύ, γράψαμε και σβήσαμε παραγράφους, το συζητήσαμε, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, και καταλήξαμε σε ένα άρθρο που θα αποτελεί συνδυασμός των δύο.]

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο πρώτος και βασικός είναι να υπάρχει όλο το περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, κτλ) από την αρχή δημιουργίας του, ώστε γρήγορα και εύκολα να στηθεί η σελίδα και να αξιολογηθούν οι ανάγκες. Εντούτοις, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο αυτό, θα πρέπει να προηγηθούν κάποια σημαντικά στάδια:

Έχω αποφασίσει τι ακριβώς θέλω; Πριν πάρετε τηλέφωνο ή στείλετε email σε μία τεχνική εταιρεία για να ζητήσετε προσφορά, πρώτα σκεφτείτε τι θα τους πείτε. Συνεχώς δεχόμαστε τηλέφωνα/email από ανθρώπους που θέλουν κάτι, αλλά δεν ξέρουν τι ακριβώς. Σας συστήνουμε να σκεφτείτε ψύχραιμα τι ακριβώς θέλετε να αναπτύξετε, τι να παρουσιάζει, σε ποιους να απευθύνεται, πόσο συχνά θα την ενημερώνετε, θα δείχνει μόνο προϊόντα ή θέλετε να πουλάει κιόλας, θα βρείτε γραφίστα για τα εικαστικά σας, τι θα επιτευχθεί με τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας, κτλ. Αυτές οι ερωτήσεις θα βάλουν αρχικά τις σκέψεις σας σε τάξη, οπότε μόλις τα καταγράψετε είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε με μια τεχνική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού.

Επικοινωνώ αυτό που θέλω! Στην επικοινωνία σας με την εταιρεία, θα πρέπει να τους μεταφέρετε ακριβώς αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Αυτοί θα καταγράψουν ακριβώς τις απαιτήσεις σας και θα σας συμβουλέψουν ανάλογα προς ποια κατεύθυνση θα αναπτυχθεί η ιστοσελίδα σας. “Πως μπορώ να εξηγήσω καλύτερα αυτό που θέλω;”Μπορείτε να βρείτε παραδείγματα από άλλες παρεμφερείς ιστοσελίδες για να τις αναφέρεται σε αυτόν που θα σας εξυπηρετήσει.

Συμφωνία! Τι χρειάζεται για να έρθετε σε συμφωνία με μία εταιρεία; Αρχικά, να είστε σίγουροι ότι έχετε μεταφέρει όλες σας τις ανάγκες. Έπειτα, θα σας ζητήσουν να τους στείλετε όλο το υλικό σας, υπάρχουσα σελίδα, κείμενα, παραδείγματα άλλων ιστοσελίδων που σας φάνηκαν ενδιαφέρουσες, αν θέλετε συγκεκριμένο σχέδιο μόνο για εσάς ή κάτι απλό, σε πόσο καιρό θέλετε να είναι έτοιμο, τι budget διαθέτετε, αν η επικοινωνία θα γίνεται μαζί σας ή με κάποιον συνεργάτη/συνάδελφο σας, που θα ζει η ιστοσελίδα, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας ζητήσουν.

Συμφωνήσαμε, και τώρα; Με όλα τα παραπάνω, η εταιρεία θα αντιληφθεί τις ανάγκες σας, θα στήσει το sitemap, θα αναθέσει την δημιουργικη απεικόνιση στο γραφιστικό τμήμα, θα συλλέξει στο υλικό, θα προβεί σε διάφορες τεχνικές εργασίες και θα σας ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα παράδοσης. 

Πόσο χρόνο θα σας πάρει; Αν η ανάγκη σας είναι περίπλοκη με συγκεκριμένες σχεδιαστικές ανάγκες, τότε η εταιρεία θα σας αναφέρει αναλυτικά όλο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης βήμα – βήμα. Αν η ανάγκη σας είναι απλή, που μπορεί να υποστηριχθεί με ένα απλό theme, τότε ο χρόνος παράδοσης μειώνεται.

Σαν Stonewave λατρεύουμε την πρώτη περίπτωση.Επειδή όμως αγαπάμε την απλότητα, για την δεύτερη δημιουργήσαμε το POLLY THEME.  Ένα εύχρηστο, γρήγορο και εύπλαστο WordPress theme που σε ελάχιστο χρόνο [αν υπάρχει άμεσα και το περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, banners)] παρουσιάζει αποτελεσματικά και άμεσα τις ανάγκες σας. 

POLLY THEME!!! Αγαπάμε τους συναδέλφους μας, όποτε στα project μας δίνουμε το όνομα τους. Ο Polly δημιούργησε ένα theme για να καλύψουμε τις ανάγκες πελατών μας για την απλή παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας, των υπηρεσιών τους και των προϊόντων τους.  “Μπορώ να έχω ένα site σε δυο μέρες δηλαδή;” Αν έχετε όλο το περιεχόμενο συγκεντρωμένο, η απάντηση είναι Ναι. (τέλειο;) Σας δίνει πλούσιες δυνατότητες προσαρμογής των σελίδων, πληθώρα επιλογών σχεδιασμού για την προβολή των υπηρεσιών και προϊόντων σας, ταχύτητα ανταπόκρισης, πλήρως λειτουργικό και ευχάριστο σε όλες τις συσκευές, εύκολο στην διαχείριση, εντελώς ανεξάρτητο από το τεχνικό τμήμα, φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, αποδεκτό από το ΕΣΠΑ, κ.α. Όλα τα παραπάνω είναι μόνο λίγα από αυτά, που μπορεί να κάνει ένα Polly Theme. Αν αυτό είναι που ψάχνατε, περιμένουμε το τηλέφωνο/email σας.

This website uses cookies
to help improve your user experience.
stonewave cookies
Awwards