Σχετικά με εμάς

WHAT THE COMPANY
IS ALL
ABOUT!

Η Stonewave διαθέτει ειδικούς στα θέματα της τεχνολογίας και μπορεί να σας παρέχει στρατηγική ανάλυση για ανάπτυξη εφαρμογών που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των επιχειρήσεων σας μέσω κορυφαίων ανοιχτού τύπου τεχνολογιών. Τον Αύγουστο του 2010, αντιλαμβανόμενοι τις δυνατότητες αυτής της ομάδας, νιώσαμε την ανάγκη να απέχουμε από την εργασία σε αποστειρωμένα εταιρικά περιβάλλοντα και να δημιουργήσουμε μια εταιρεία που ενσωματώνει τις πεποιθήσεις και τις ιδέες μας.

Η εργασιακή ηθική μας παραμένει η ίδια δημιουργώντας εξατομικευμένα προϊόντα ευέλικτα στις απαιτήσεις κάθε έργου και συμμετέχουμε σε κάθε έργο προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις ανάγκες και το όραμα κάθε πελάτη μας. Είμαστε ένα ποικίλο μείγμα προγραμματιστών λογισμικού, οι οποίοι λειτουργούν σαν μια καλά λαδωμένη μηχανή και μέσα από το πάθος μας για κάθε έργο, δημιουργούμε μοναδικά αποτελέσματα.

WHAT
WE
LIKE

 • Coding
 • Design
 • Ideas
 • Development
 • Coffee

Μας αρέσει η όργανωση στην κατασκευή. Μας αρέσουν τα σχέδια και οι ιδέες. Μας αρέσει η κατασκευή ανοιχτού κώδικα, γιατί η ανταλλαγή γνώσεων, διατηρώντας τα πάντα σε ισορροπία, είναι διασκεδαστική. Μας αρέσουν οι ικανοποιημένοι πελάτες και τα χαρούμενα πρόσωπα. Αγαπάμε τους κανόνες ανάπτυξης λογισμικού και σχεδιασμού.

MILESTONES

2010
 • Εγκαίνια εταιρείας Stonewave

  Η αρχή μιας εταιρείας που στοχεύει στην ανάπτυξη λογισμικού ανοιχτού κώδικα.

2012
 • Πρώτη ανάθεση μεγάλης κλίμακας

  Μία από τις 5 κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, η INTRAKAT, μας εμπιστεύτηκε το εταιρικό τους προφίλ.

2013
 • Επέκταση των υπηρεσιών μας

  Company Websites & Apps, E-Commerce και Custom applications.

 • PAOK FC ιστοσελίδα (έκδοση 1)

  Η PAOK FC εντάχθηκε στην ομάδα πελατών μας.

2014
 • Αύξηση της διεθνούς πελατείας μας

  Οι πρώτοι διεθνείς πελάτες μας, από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

 • FWA & CSS ΒΡΑΒΕΙΑ

  Σχετικά με το έργο του καλλιτέχνη Cicilas.

2015
 • Στο PAOK FC απονέμεται το Βραβείο Σχεδιασμού ΕΒΓΕ

  Για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας PAOK FC (έκδοση 2).

2016
 • Επέκταση των συνεργασιών μας στο Ντουμπάι

  Η έναρξη του έργου μεγάλης κλίμακας και η έναρξη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας.

2017
 • FINTECH Διεθνές βραβείο, METLIFE Διαγωνισμός στο Ντουμπάι

  Διάκριση για την HR εφαρμογή 1Clique Systems, μια εξατομικευμένη εφαρμογή για οργανισμούς και επιχειρήσεις σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

 • ESTIA Silver Tech Award

  Όσον αφορά την online πλατφόρμα delivery για το εστιατόριο Daily Chef.

2018
 • HELLEXPO TIF συμμετοχή

  Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τμήμα Ψηφιακής Ελλάδας, τμήμα Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης.

2019
 • Στο PAOK FC απονέμονται 3 DIME, βραβεία ψηφιακών μέσων

  Καλύτερη εφαρμογή (Χρυσό βραβείο για την επίσημη εφαρμογή του PAOK FC)

  Καλύτερη αρχική σελίδα (Χάλκινο βραβείο για το διαδραστικό PAOK FC)

  Ολοκληρωμένη μεθοδολογία και εμπειρία θεάματος (Χάλκινο βραβείο για την εμπειρία του αγώνα στο PAOK FC).

 • Επιχειρηματικότητα και καινοτομία, βραβείο σε κάτω των 40 ετών

  Διάκριση στη Βόρεια Ελλάδα, που απονεμήθηκε από το οικονομικό φόρουμ «Money Show».

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 • stonewave partner 1

  Η Viva Wallet είναι η πρώτη ευρωπαϊκή Neobank που διαθέτει εξολοκλήρου υποδομή στο MIcrosoft Azure cloud με υποκαταστήματα σε 23 χώρες στην Ευρώπη με πάνω από 600 υπαλλήλους. Παρέχει υπηρεσίες σε 19 διαφορετικές γλώσσες και πληρωμές σε 10 νομίσματα.Η Viva Wallet είναι επίσημο μέλος της Visa και της MasterCard για υπηρεσίες aquiring και issuing. Η Viva Wallet παρέχει σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών υπηρεσίες αποδοχής πληρωμών μέσω των καινοτόμων Smart Android τερματικών ή μέσω της νέας εφαρμογής Android Viva Wallet POS app για φυσικά καταστήματα και μέσω του εξελιγμένου payment gateway σε online καταστήματα. Επίσης, προσφέρει επαγγελματικούς λογαριασμούς με τοπικό IBAN και επαγγελματική χρεωστική κάρτα Mastercard. Η Viva Wallet Holdings κατέχει Ελληνική τραπεζική άδεια (VIVABANK SA) και άδεια Ιδρύματος ηλεκτρονικού χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με τις διατάξεις της Οδηγίας PSD II για δραστηριότητες στην περιοχή ΕΟΧ-31 και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • stonewave partner 2

  Η Klevu ιδρύθηκε το 2013 και ασχολείται αποκλειστικά με την τεχνολογία ανακάλυψης προϊόντων, η οποία αυξάνει την επισκεψιμότητα, τις μετατροπές και την αφοσίωση στις ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ μειώνει τα ποσοστά εγκατάλειψης τους. Είναι εύκολο να διαμορφωθεί, να βελτιστοποιηθει, να διατηρηθεί και να ενσωματωθεί πλήρως με μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

 • stonewave partner 3

  Η AdScale είναι μια ομάδα ειδικών που έχει ώς στόχο να βοηθήσει τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας AI, αναλύοντας, χτίζοντας και βελτιστοποιώνας την ψηφιακή διαφήμιση.

 • stonewave partner 4

  Η Μονοπάτια της Ελλάδας Κοιν.Σ.Επ. δημιουργήθηκε με το όραμα να βοηθήσει την Ελλάδα να γίνει ένας από τους 10 κορυφαίους προορισμούς πεζοπορίας στον κόσμο. Στόχος τους είναι να αναζωογονήσουν παλιά μονοπάτια, σε διαφορετικές τοποθεσίες, με τρόπο που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των σύγχρονων πεζοπόρων. Καθαρίζουν τα μονοπάτια, τα υπογράφουν και τα προωθούν, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η Stonewave συμμετείχε στην ανάπτυξη μιας σειράς εφαρμογών για κινητά που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για κάθε περιοχή και διαδρομή. Μαζί συνεχίζουμε τη διαδικασία δημιουργίας εφαρμογών, οι οποίες δεν είναι μόνο χρήσιμες για τους πεζοπόρους, αλλά βοηθούν και στην καταγραφή των όμορφων διαδρομών της Ελλάδος.

 • stonewave partner 5

  Η ομάδα e-satisfaction προέρχεται από τους τομείς της Έρευνας Καταναλωτών, Μάρκετινγκ και Πανεπιστημίων και έχει κοινή απόψη ότι πίσω από τη συναλλαγή υπάρχει ο άνθρωπος ο οποίος σκέφτεται – αισθάνεται και θέλει να γίνει σεβαστός. Πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη περιουσία μιας εταιρείας είναι η γνώμη των πελατών της & η μεγαλύτερη ευκαιρία για κάθε εταιρεία είναι να κάνει κάτι με αυτή. Το όραμά τους είναι σαφές και απλό. Θέλουν να έχουν σαν κέντρο των ηλεκτρονικών επιχειρήσεων τους τον πελάτη. Είναι παθιασμένοι να βοηθήσουν τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις ,να μάθουν πώς αισθάνονται οι πελάτες τους, να τους εμπνεύσουν, να δράσουν με βάση τη γνώμη των πελατών τους και να τους ενθαρρύνουν να επενδύσουν σε πραγματικές ανάγκες των δικών τους πελατών ώστε να γίνουν κερδοφόροι.

 • stonewave partner 6

  Η Moosend είναι ένας ευρωπαϊκός πάροχος υπηρεσιών marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια πλατφόρμα που βοηθά τις εταιρείες να διαχειρίζονται τις λίστες αλληλογραφίας τους, να δημιουργούν και να στέλνουν newsletter και στη συνέχεια να παρακολουθούν τα αποτελέσματα marketing συλλέγοντας στατιστικά στοιχεία. Η Stonewave χρησιμοποιεί συχνά τις υπηρεσίες της Moonsend τόσο για την ίδια την εταιρεία, όσο και για λογαριασμό των πελατών και των έργων τους. Μία τέτοια πλατφόρμα είναι ένα πραγματικά ισχυρό εργαλείο που βοηθά στη δημιουργία εσόδων των διαδικτυακών επιχειρήσεων.

This website uses cookies
to help improve your user experience.
stonewave cookies
Awwards